Categories
Filem Komik Televisyen Terkini

LAPORAN BERITA HARI INI | 6 JULAI, 2021

Kecoh Hugh Jackman Akan Kembali sebagai Wolverine!

Walaupun masih belum rasmi, Spider-Man: No Way Home bakal mengembalikan Tobey Maguire dan Andrew Garfield sebagai versi Peter Parker asal mereka masing-masing. Oleh kerana itu, tidak mustahil pelakon-pelakon lain terdahulu akan muncul semula ke dalam MCU. Sir Patrick Stewart misalnya telah bertemu dengan Presiden Marvel Studios, Kevin Feige mengenai potensi kembali sebagai Professor Charles Xavier.

Hari ini, spekulasi bertiup kencang dan kecoh bahawa Hugh Jackman akan hadir kembali sebagai Wolverine!

Berdasarkan Instagram rasmi beliau, bintang X-Men dan Logan itu telah berkongsi imej tangan Wolverine oleh BossLogic sebelum menyiarkan foto lama dirinya dan Feige di Comic-Con. Kami tidak menolak sebarang kemungkinan dengan Doctor Strange in Multiverse of Madness yang semakin hampir.

Walaupun sukar untuk membayangkan ramai yang masih bersetuju Hugh Jackman muncul lagi sebagai Wolverine, mungkin satu babak cameo tunggal dalam sekuel itu boleh hadir sebagai tanda penghormatan kepada francais yang dimulakan oleh Kevin Feige sebelum X-Men muncul dalam MCU. Ada juga kemungkina ia hanya sekadar versi watak yang lebih berusia dan tua, serupa seperti yang kita baca menerusi komik Old Man Logan.

 


Pengarah SUPERMAN, Richard Donner Meninggal Dunia Pada Usia 91 Tahun!

Pengarah dan penerbit filem dan televisyen legenda, Richard Donner telah meninggal dunia hari ini pada usia 91 tahun. Banyak sumber rasmi telah mengesahkan berita tersebut walaupun hingga kini tidak ada penyebab kematian sebenar didedahkan.

Dilahirkan dengan nama Richard Donald Schwartzberg pada tahun 1930, beliau memulakan kariernya sebagai pelakon sebelum beralih ke pengarahan televisyen dengan menggarap rancangan-rancangan seperti Wanted: Dead or Alive, The Twilight Zone, The Man From U.N.C.L.E. dan The Fugitive. Selepas itu muncul filem sulungnya The Omen pada tahun 1976 sebelum menerajui Superman: The Movie pada tahun1978.

Sutradara filem itu juga mengusahakan Superman II sebelum meninggalkan projek itu setelah pertikaian perselisihan dengan produser Alexander dan Ilya Salkind. Richard Lester menggantikannya, tetapi banyak rakaman Donner tetap dalam filem itu, dan Superman II: The Richard Donner Cut dilancarkan dalam DVD pada tahun 2006.

Ciri-ciri Donner lain yang terkenal ialah Ladyhawke, The Goonies, Lethal Weapon, Scrooged dan filem terakhirnya, 16 Blocks.

Dia dikekalkan oleh isterinya dan pasangan produksi Lauren Schuler Donner.

 


IRONHEART Bakal Kembalikan Robert Downey Jr. sebagai Tony Stark dan Iron Man 2.0?

Pengeluaran di Ironheart diharapkan akan segera dimulai, dan sumber The Cosmic Circus kini telah mengungkapkan bahawa pertunjukan itu menggunakan judul kerja, “Wise Guy”. Tidak perlu dikatakan, ini menyebabkan peminat membuat spekulasi liar di media sosial bahawa rancangannya adalah untuk Tony Stark/Iron Man untuk membuat kehadirannya terasa dalam siri Disney +.

Lagipun, “Wise Guy” pastinya merupakan gambaran yang sesuai dengan Armored Avenger, dan ini tidak semestinya bermaksud pengorbanannya di Avengers: Endgame akan dibatalkan dengan apa cara sekalipun.

Semasa Riri Williams diperkenalkan, dia bertemu dengan A.I. versi Tony setelah dia “mati” semasa peristiwa Civil War II. Dia akan menolong pahlawan muda membuat baju besi sendiri, dan merupakan suara yang berguna di telinganya ketika dia menuju ke pertempuran. Dengan pemikiran itu, Ironheart dapat dengan mudah memberikan peranan sokongan kepada Robert Downey Jr. di sini, walaupun itu hanya kes dia meminjamkan suaranya ke siri ini.

Ada juga kemungkinan bahawa “orang bijak” ini adalah War Machine, tetapi kemungkinan itu adalah rujukan dari pasukan kreatif pertunjukan yang tidak kita fahami ketika ini.

Kita mesti menunggu dan melihat, tetapi mudah untuk melihat mengapa peminat yakin / berharap bahawa rancangannya adalah Iron Man untuk mengambil bahagian dalam pengembaraan layar kecil ini. Sudah tentu pelik kerana warisannya tidak dapat dirasakan, dan akan menyenangkan Tony untuk menjadi J.A.R.V.I.S. yang baru. atau F.R.I.D.A.Y.!

Seperti biasa, kami akan terus mengemas kini anda, tetapi terus periksa kembali di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Ironheart seperti yang kami miliki!

Leave a Reply

Your email address will not be published.