Categories
Animasi Anime Anugerah Filem Komik Manga Permainan Kanak-Kanak Permainan Video Televisyen Terkini

#TERKINI: Pandang Pertama Black Canary, Famili DOOM PATROL, Nama Baru FOX/DISNEY!

Fox Broadcasting, cawangan daripada entiri Fox Corporation hari ini dengan secara rasmi telah mengumumkan nama baru.

Dengan gabungan bersama setelah belian aset syarikat oleh Disney, ia kini dikenali hanya dengan nama Fox Entertainment.

Sebeleum ini, The Fox Broadcasting Company iaitu pemilik kepada rangkaian Fox Television Network, Fox News dan pelbagai lagi jaringan televisyen kabel menggunakan kod samaran sementara “New Fox.” CEO Fox Entertainment, Charlie Collier mengeluarkan kenyataan rasmi yang berikut:

“We’ve renamed simply Fox Entertainment. It is an open canvas upon which we’ll create new ways to do business. It’s a startup company, albeit with roughly 26 billion dollars in valuation.”

 

***

 

Produksi dan penggambaran filem kini sudah pun bermula secara rasmi untuk filem terbaru DC Comics berjudul Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn) arahan Cathy Yan.

Dan pada hari ini juga, kita telah didedahkan dengan beberapa foto eksklusif dari set lokasi yang memperlihatkan kelibat Jurnee Smollett-Bell (Grey’s Anatomy, True Blood) sebagai Black Canary!

Walaupun kelibat beliau hanya muncul beberapa detik dalam video acah ringkas untuk pengumuman filem tersebut baru-baru ini, sekarang kita dapat melihat sosok beliau secara dengan lebih jelas menerusi filem yang dijangka akan berada di pawagam seluruh dunia tepat setahun daripada hari ini pada tanggal 7 Februari, 202o.

 

***

 

Doom Patrol dijangka akan bersiaran menerusi saluran strim DC Universe pada 15 Februari nanti.

Ini bermakna kita akan pasti dapat menonton sebuah treler rasmi bila-bila masa sahaja dari sekarang. Sementara menunggu, mari kita lihat poster rasmi terbaru siri tersebut yang menampilkan April Bowlby sebagai Rita Farr/Elasti-Woman, Brendan Fraser sebagai Clifford “Cliff” Steele/Robotman, Matt Bomer sebagai Larry Trainor/Negative Man, Joivan Wade sebagai Victor Stone/Cyborg, Diane Guerrero sebagai Kay Challis/Crazy Jane dan Timothy Dalton sebagai Dr. Niles Caulder/The Chief!

Leave a Reply

Your email address will not be published.