Categories
Animasi Filem Komik Permainan Kanak-Kanak Televisyen Terkini

#TERKINI | Pendedahan AVENGERS: ENDGAME, Filem X-MEN oleh BENDIS, TOY STORY 4!

Perisai asal Captain America dikembalikan? Groot ada seragam baru? Kemunculan sulung Ronin? Thor merajuk?

Walaupun kita terpaksa menanti sekurang-kurangnya sehingga bulan hadapan untuk treler rasmi kedua Avengers: Endgame disiarkan, Marvel Studios tetap tidak menghampakan dengan pendedahan slot promo iklan berdurasi 30 saat hari ini.

Tonton video promo tersebut di bawah ini:

Avengers: Endgame akan berada di pawagam seluruh dunia pada 26 April, 2019.

 

***

 

Tonton video promo terbaru untuk filem Toy Story 4 yang menyaksikan Ducky dan Bunny cuba ‘membuli’ Buzz Lightyear tetapi kurang berkesan di bawah ini!

Toy Story 4 membuka fasa seterusnya selepas trilogi kisah pengembaraan Woody, Buzz dan kawan-kawannya pada 21 Jun, 2019.

 

***

 

Penulis komik berprofil tinggi, Brian Michael Bendis  hari ini mendedahkan yang beliau sebenarnya sedang menulis sebuah skrip untuk filem X-Men!

Bekas penulis Marvel yang juga pernah menulis komik All-New X-Men beberapa tahun lalu telah disenaraikan oleh 20th Century Fox untuk melahirkan sebuah lakon layar untuk sebuah filem baru yang wujud dalam Semesta X-Men studio tersebut. Filem itu hanya diberi kod judul ‘143’ dan dijangka akan diarahkan oleh Tim Miller (Deadpool, Terminator 6).

Walaupun penggabungan Studio Fox dan Disney meletakkan pembangunan kesemua francais filem X-Men dalam tanda tanya serta status semasa Brian Bendis kini sebagai pengkarya rasmi DC Comics, penulis pemenang 5 kali Anugerah Eisner itu mengesahkan bahawa projek tersebut tetap diteruskan seperti dirancang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.